KE HÅNDBOLD

-IDRÆT OG SOCIALE OPLEVELSER

Nyt fra Krarup Espe Håndboldbestyrelse

Efter en dejlig og varm sommerferie er vores hold stille og roligt startet op igen, og det er rigtig dejligt at byde både nye og velkendte ansigter velkommen. Der er dog plads til mange flere i hallen, så vi vil gerne opmuntre alle, store som små, til at tage jeres venner med til håndbold. DET ER BARE SÅ MEGET SJOVERE, NÅR VI ER FLERE! Husk at de tre første gange træning er gratis :). Træningstiderne kan ses her.

Ligesom andre klubber rundt om på Fyn, mangler vi også dommere. Derfor vil vi gerne tilbyde dommerkursus til dem, som kunne være interesseret i dette - også klubdommere. Kunne dette være noget for dig, så kontakt formand Bent Baraviec, tlf. 25 11 32 34.

I skrivende stund arbejder vi i at få arrangeret beach håndbold. Vi krydser fingre for, at det lykkes og melder ud på facebook og her på hjemmesiden, når vi har mere info.

Her til sidst vil vi gerne opmuntre jer alle til at komme og heppe og støtte vores hold, når de spiller på hjemmebane, Det giver en god stemning og spillerne synes det er sjovt. På facebook kan I se, hvornår der spilles på hjemmebane :).

Vi håber at vi ses til en masse håndbold.

Venlig hilsen

Krarup Espe Håndbold

 

 

Facebook KE-Håndbold

facebook

KE-Håndbold

---

© 2012. Alle rettigheder forbeholdes.