KE HÅNDBOLD

-IDRÆT OG SOCIALE OPLEVELSER

Nyt fra Krarup Espe Håndboldbestyrelse

Foråret er kommet og det betyder sæson 2021/2022 er ved at være slut.

I skrivende stund skal vores U9-mixhold spille Carl Nielsen Cup. Vi krydser fingre for at de får en super oplevelse. Vores U11 piger skal til FrøCup. Vi hepper for, at pokalen kommer med retur til klubben.

Efter generalforsamlingen har vi dannet en ny bestyrelse, og vi har virkelig taget arbejdshandskerne på. Vi arbejder bl.a. for at skabe øget tilgang til klubben, vi arbejder også på, at vores unge medlemmer skal have nogle fantastiske håndboldoplevelser, og vi kigger på næste års trænerteam. Skulle du eller én i dit netværk have en træner gemt i maven, så er det lige jer vi står og mangler. Henvendelse til Janne Riken (træner) på tlf. 25 10 25 03 eller Kristian Trabjerg (bestyrelsesmedlem) på tlf. 22 34 78 64.

Vi har også cup´en, som er rykket til 26.-28. august 2022, hvor der allerede er åbnet for tilmeldinger og vi er i fuld gang med planlægningen. Hvis du har lyst til at opleve stemningen, når vi laver Espe by om til en håndboldlandsby, så meld dig endelig som frivillig. Der er både små og store opgaver, og vi har brug for alle der har tid og lyst til at hjælpe. Vi inviterer alle frivillige med til et brag af en medhjælperfest senere på året. Husk, at det er i denne weekend, at klubben kan tjene mange penge, som bidrager til at holde kontingentet nede.

Bestyrelsens medlemmer:                         

Formand Bent Baraviec

Næstformand Mette Jakobsen

Kasserer Dianna Trabjerg

Bestyrelsesmedlem Steven Pedersen

Bestyrelsesmedlem Simone Warming

Bestyrelsesmedlem Maria Drejer

Bestyrelsesmedlem Kristian Trabjerg

Suppleant Nicolaj Fruehave-Kristensen

Suppleant Anders Hardinger

 

                                                                   

 

facebook

KE-Håndbold

---

© 2012. Alle rettigheder forbeholdes.