KE HÅNDBOLD

-IDRÆT OG SOCIALE OPLEVELSER

COVID-19 INFORMATION i ESPEHALLEN

COVID-19 INFORMATION TIL UDEHOLD OG TILSKUERE 

Vi har udarbejdet nedenstående retningslinjer, som skal følges ved kampe afholdt i Espe hallen.
Vi håber at alle vil efterleve dem, så vi kan få afviklet en masse håndbold kampe uden at øge smitterisikoen.

# Både spillere, trænere og tilskuere skal benytte håndsprit inden der trædes ind i hallen samt når den forlades igen. Der er opsat sprit dispensere ved alle ind- og udgange.

# Af hensyn til smitterisiko kan omklædnings- og badefaciliteterne ikke benyttes og alle bedes derfor klæde om hjemmefra.

# Opvarmningsmulighederne er meget begrænsede og derfor har vi booket 15 min ekstra mellem hver kamp, så I kan varme op på banen.

# Vi opfordrer til at man som udehold tidligst ankommer til hallen 25 min før kampstart. Hvis man møder før, skal man vente i cafeområdet (iført mundbind) eller udendørs.

# Der må maksimalt være 30 siddende tilskuere i hallen. Vi opfordrer derfor til, at udeholdet kun medbringer chauffører som tilskuere.

# Tilskuere bedes ankomme i hallen så tæt på kampstart som muligt og forlade banen lige så snart kampen er færdig, så kan der gøres plads til nye tilskuere.

# Hjemmeholdets tilskuere skal sidde på tilskuerpladserne modsat dommerbordet.

# Udeholdets tilskuere skal sidde på tilskuerpladserne på samme side som dommerbordet.

# Hold afstand og følg markeringerne på bænkene. Der er lavet anvisninger hvor man må sidde.

# I Espe Hallens café område skal der bæres mundbind når man er i området, da sundhedsmyndighedernes krav vedr. caféer og restaurationer er gældende.

Ved spørgsmål kan I rette henvendelse på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Glæder os til at se jer.

facebook

KE-Håndbold

---

© 2012. Alle rettigheder forbeholdes.